Loopbaancoaching


Voor als het even niet loopt

Druk, druk, druk. De dagelijkse werkzaamheden slokken je op. Daardoor ga je vaak voorbij aan de vraag: haal ik wel alles uit mezelf? Misschien presteer je de laatste tijd onder je niveau of ga je met minder plezier naar je werk. Of sterker nog: je bent werkzoekend. Door middel van coaching ga je op zoek naar wat je drijft, en hoe je professioneel gezien het uiterste uit jezelf kunt halen. 


Voor een nieuwe uitdaging 

We vergeten het weleens, maar ook mensen die uitstekend presteren hebben baat bij loopbaancoaching. Stel: je haalt je targets met gemak en de baas is tevreden. Maar zelf ben je misschien alweer toe aan een stap hogerop. Klaar voor een nieuwe uitdaging. Bij je huidige werkgever, of wellicht ergens anders. Een loopbaancoach kan – samen met jou – jouw ambities vertalen in een heldere carrièreplanning. 

Werkwijze


Lorine Schortinghuis is al ruim tien jaar actief als coach in het bedrijfsleven. Ze ondersteunt zowel werkgevers als werknemers op het gebied van loopbaanbegeleiding en persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Daarnaast is ze gecertificeerd testafnemer namens CEB/SHL, ’s werelds grootste testuitgever. Ze neemt in opdracht van bedrijven en particulieren onder meer persoonlijkheidstesten (Occupational Personality Questionnaire) en capaciteitentesten af.

Lorine is gehuwd en moeder van 3 kinderen. Ze heeft in het verleden naast het (mede)-oprichten van de Stichting Cliniclowns Nederland diverse commerciële, organisatorische en bestuurlijke functies bekleed. De afgelopen 7 jaar is zij als partner verbonden geweest aan Sennasearch Recruitment. Lorine werkt nauw samen met ConnectYourDots en Sennasearch Recruitment.

Lorine heeft de Leergang Professioneel en Zelfbewust Coachen en de module Conflict Coaching aan de Coaching Academy International in Naarden afgerond. Hierbij staat permanente ontwikkeling van de mens centraal.