Loopbaancoaching


Voor als er wat wringt

Druk, druk, druk. De dagelijkse werkzaamheden slokken uw medewerkers op. Medewerkers die vaak meer uit zichzelf kunnen halen. Vinden zij zelf. Of denkt u. Maar hoe? Loopbaancoaching kan daarbij helpen. Voor die salesmanager die de laatste tijd minder presteert. Een medewerker die niet optimaal functioneert binnen het team. Of die accountmanager die na drie jaar toe is aan een nieuwe stap.

Voor dat ene talent

We vergeten het weleens, maar ook uitstekend presterende medewerkers kunnen baat hebben bij coaching. Denk bijvoorbeeld aan dat ambitieuze talent dat staat te trappelen om carrière te maken. Misschien niet bij uw bedrijf, dan wel ergens anders. Hoe kunt u hem of haar uitdagen, begeleiden en behouden? Welk perspectief zoekt deze medewerker, en wat kan uw bedrijf bieden?


Werkwijze


Lorine Schortinghuis is al ruim tien jaar actief als coach in het bedrijfsleven. Ze ondersteunt zowel werkgevers als werknemers op het gebied van loopbaanbegeleiding en persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Daarnaast is ze gecertificeerd testafnemer namens CEB/SHL, ’s werelds grootste testuitgever. Ze neemt in opdracht van bedrijven en particulieren onder meer persoonlijkheidstesten (Occupational Personality Questionnaire) en capaciteitentesten af.

Lorine is gehuwd en moeder van 3 kinderen. Ze heeft in het verleden naast het (mede)-oprichten van de Stichting Cliniclowns Nederland diverse commerciële, organisatorische en bestuurlijke functies bekleed. De afgelopen 7 jaar is zij als partner verbonden geweest aan Sennasearch Recruitment. Lorine werkt nauw samen met ConnectYourDots en Sennasearch Recruitment.

Lorine heeft de Leergang Professioneel en Zelfbewust Coachen en de module Conflict Coaching aan de Coaching Academy International in Naarden afgerond. Hierbij staat permanente ontwikkeling van de mens centraal.