Persoonlijke Coaching


Patronen doorbreken 

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging op werk‐ of privégebied? Wil je jouw effectiviteit verbeteren? Ervaar je een conflict of verval je telkens weer in ongewenste patronen? Zomaar wat situaties waarin een personal coach je bij de hand kan nemen. Op een persoonlijke én professionele manier. 


Meer energie, meer vertrouwen 

Een personal coach houdt je een spiegel voor, daagt je uit en laat je in beweging komen. Je krijgt meer energie, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Je wordt bewuster, kan makkelijker keuzes maken en durft (meer) verantwoordelijkheid te nemen. Op deze manier stimuleert personal coaching jouw persoonlijke groei, wat natuurlijk ook doorwerkt op professioneel vlak. Win plus win. 

Werkwijze

 


Lorine Schortinghuis is al ruim tien jaar actief als coach in het bedrijfsleven. Ze ondersteunt zowel werkgevers als werknemers op het gebied van loopbaanbegeleiding en persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Daarnaast is ze gecertificeerd testafnemer namens CEB/SHL, ’s werelds grootste testuitgever. Ze neemt in opdracht van bedrijven en particulieren onder meer persoonlijkheidstesten (Occupational Personality Questionnaire) en capaciteitentesten af.

Lorine is gehuwd en moeder van 3 kinderen. Ze heeft in het verleden naast het (mede)-oprichten van de Stichting Cliniclowns Nederland diverse commerciële, organisatorische en bestuurlijke functies bekleed. De afgelopen 7 jaar is zij als partner verbonden geweest aan Sennasearch Recruitment. Lorine werkt nauw samen met ConnectYourDots en Sennasearch Recruitment.

Lorine heeft de Leergang Professioneel en Zelfbewust Coachen en de module Conflict Coaching aan de Coaching Academy International in Naarden afgerond. Hierbij staat permanente ontwikkeling van de mens centraal.