De vraag


De juiste weg 

Wat wil ik nou eigenlijk? Een verzuchting die we allemaal wel kennen. Maar wellicht voor jou op dit moment een heel essentiële vraag. Zit je vast in je baan, of ben je al tijden op zoek naar werk dat bij je past? Loopt het privé moeizaam? Loopbaancoaching of personal coaching kan je op (de juiste) weg helpen, evenals een persoonlijkheidstest. 

 


Frisse blik 

Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Bij het zoeken naar antwoord op deze vragen kan Lorine Schortinghuis je ondersteunen, als ervaren coach en gecertificeerd testafnemer. Een objectieve expert met een frisse blik. Soms is dat net wat je nodig hebt. Als je op zoek bent naar verandering of misschien juist bevestiging. 

Personal coaching en/of loopbaancoaching is uitstekend te koppelen aan een persoonlijkheidstest. De uitkomsten en conclusies uit deze test bieden een goed uitgangspunt voor het coachingstraject. Lorine Schortinghuis kan zowel het testtraject als de coaching voor je verzorgen.


Lorine Schortinghuis is al ruim tien jaar actief als coach in het bedrijfsleven. Ze ondersteunt zowel werkgevers als werknemers op het gebied van loopbaanbegeleiding en persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Daarnaast is ze gecertificeerd testafnemer namens CEB/SHL, ’s werelds grootste testuitgever. Ze neemt in opdracht van bedrijven en particulieren onder meer persoonlijkheidstesten (Occupational Personality Questionnaire) en capaciteitentesten af.

Lorine is gehuwd en moeder van 3 kinderen. Ze heeft in het verleden naast het (mede)-oprichten van de Stichting Cliniclowns Nederland diverse commerciële, organisatorische en bestuurlijke functies bekleed. De afgelopen 7 jaar is zij als partner verbonden geweest aan Sennasearch Recruitment. Lorine werkt nauw samen met ConnectYourDots en Sennasearch Recruitment.

Lorine heeft de Leergang Professioneel en Zelfbewust Coachen en de module Conflict Coaching aan de Coaching Academy International in Naarden afgerond. Hierbij staat permanente ontwikkeling van de mens centraal.