Support bij werving en selectie


Een goede match

De juiste mensen op de juiste plek. Dat is wat uw bedrijf nastreeft. Klinkt simpel, maar is dat ook zo? Nee, leert de praktijk. Regelmatig blijkt de nieuwe medewerker bij nader inzien toch net niet aan het gewenste profiel te voldoen. Of misschien is die salesmanager die al jaren bij u werkt toch meer geschikt voor de afdeling marketing.

Frisse blik

Lorine Schortinghuis, ervaren coach in het bedrijfsleven en gecertificeerd testafnemer, kan uw bedrijf bij deze vraagstukken ondersteunen. Een externe expert met een frisse blik. Ideaal als u geen uitgebreide HR-afdeling heeft en toch wilt zorgen dat de juiste mensen op de juiste plek belanden. Om daar het beste uit zichzelf te halen en zo het maximaal kunnen bijdragen aan het succes van uw onderneming.


Persoonlijkheidstesten


Voor nieuw personeel

Stel: u heeft een vacature en een goede kandidaat op het oog. Maar weet u zeker dat dit de ideale persoon is voor de functie? Natuurlijk, vooraf kun je dit nooit zeker weten. Wel kunt u de kans op een goede match vergroten. Een objectieve persoonlijkheidstest geeft u meer inzicht of de kandidaat past bij de functie, bij het team, bij de cultuur van uw bedrijf. Want personality matters, misschien nog wel meer dan iemands capaciteiten. 

Voor bestaand personeel

Ook bij huidige medewerkers kan het afnemen van een persoonlijkheidstest waardevol zijn. Bijvoorbeeld bij een mogelijke uitbreiding of verandering van functie binnen het bedrijf. Waar wordt iemand door geremd of juist gemotiveerd? Hoe zit het met zijn gedrevenheid, sociale vaardigheden, relatie met collega's en creativiteit? Een persoonlijkheidstest helpt u om uw medewerkers beter te begeleiden, prikkelen en ontwikkelen. 

Werkwijze


Lorine Schortinghuis is al ruim tien jaar actief als coach in het bedrijfsleven. Ze ondersteunt zowel werkgevers als werknemers op het gebied van loopbaanbegeleiding en persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Daarnaast is ze gecertificeerd testafnemer namens CEB/SHL, ’s werelds grootste testuitgever. Ze neemt in opdracht van bedrijven en particulieren onder meer persoonlijkheidstesten (Occupational Personality Questionnaire) en capaciteitentesten af.

Lorine is gehuwd en moeder van 3 kinderen. Ze heeft in het verleden naast het (mede)-oprichten van de Stichting Cliniclowns Nederland diverse commerciële, organisatorische en bestuurlijke functies bekleed. De afgelopen 7 jaar is zij als partner verbonden geweest aan Sennasearch Recruitment. Lorine werkt nauw samen met ConnectYourDots en Sennasearch Recruitment.

Lorine heeft de Leergang Professioneel en Zelfbewust Coachen en de module Conflict Coaching aan de Coaching Academy International in Naarden afgerond. Hierbij staat permanente ontwikkeling van de mens centraal.