Sollicitatie Workshop voor Starters


 

 

Solliciatie Workshop

Voor starters op de arbeidsmarkt

In het voortraject van het sollicitatieproces en tijdens je sollicitatie gesprek(ken) is het van belang dat je schittert en het verschil maakt. Tijdens de Solliciatie Workshop gaan we je trainen hoe jij dat voor elkaar krijgt. 

Een waardevolle investering in jezelf zodat je met vertrouwen, overtuiging en succes jouw sollicitatiepad gaat bewandelen!

Enkele deelnemers over onze workshop:

Maria (27 jaar):

‘De workshop voldeed boven mijn verwachtingen.’‘Ik vond het ook heel prettig dat we met een kleine groep waren. Hierdoor kan je makkelijk inhaken op elkaar en vragen stellen wat het ‘losser’ maakt dan wanneer je met het dubbele aantal mensen zou zijn’

Cas (26 jaar):

‘Wat betreft de feedback van de workshop; heb het sowieso als leerzaam/nuttig ervaren, met als direct resultaat, een nieuw licht op mijn CV met een volledig herzien CV. Daarnaast waren de overige tips voor het schrijven van een motivatiebrief e.d. ook zeker bruikbaar.’

Gina (26 jaar):

Ik heb de workshop als heel positief ervaren, dus ik geef een 9. Alle aspecten kwamen aan bod die voor mij belangrijk waren. Ook leuke combinatie van pitch en daarna personal branding’

 

 

 


 

Bekijk de website www.desollicitatiecoaches.nl voor meer informatie of mail naar info@lorine.nl of bel 06-52015155.

Programma: 09.00 – 14.00 uur
 (bekijk ons programma)

Locatie: Keizersgracht 423, Amsterdam


Kosten: 190,– euro, exclusief BTW 

Komt je dit bekend voor:

Dan is deze workshop iets voor jou!

Inhoud van de workshop:

Daarnaast checken we jouw cv.

Na de workshop laten we je niet los, we houden contact om te horen of je met succes de arbeidsmarkt ingestapt bent. Als je wilt kunnen wij een individueel vervolgtraject met je afspreken.

Dit zijn wij:

Mathilda van der Goes

Als imagocoach met een juridische achtergrond heb ik zowel ervaring in de begeleiding van mensen naar hun optimale presentatie, als ook in het goed luisteren naar hoe iemand spreekt en formuleert. Het is mijn missie om mensen op deze twee vlakken te helpen.

Lorine Schortinghuis

Al ruim 10 jaar actief als coach op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Als partner bij Sennasearch Recruitment voor opdrachtgevers vele sollicitatiegesprekken gevoerd, cv’s en motivatiebrieven gescand. Mijn ervaring is dat veel goede kandidaten tijdens het sollicitatieproces stranden door onvoldoende voorbereiding.

Werkwijze:

Ben je geïnteresseerd en wil je je opgeven dan raden we je aan dit zo snel mogelijk te doen.

Voor meer informatie of aanmelding:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Lorine Schortinghuis is al ruim tien jaar actief als coach in het bedrijfsleven. Ze ondersteunt zowel werkgevers als werknemers op het gebied van loopbaanbegeleiding en persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Daarnaast is ze gecertificeerd testafnemer namens CEB/SHL, ’s werelds grootste testuitgever. Ze neemt in opdracht van bedrijven en particulieren onder meer persoonlijkheidstesten (Occupational Personality Questionnaire) en capaciteitentesten af.

Lorine is gehuwd en moeder van 3 kinderen. Ze heeft in het verleden naast het (mede)-oprichten van de Stichting Cliniclowns Nederland diverse commerciële, organisatorische en bestuurlijke functies bekleed. De afgelopen 7 jaar is zij als partner verbonden geweest aan Sennasearch Recruitment. Lorine werkt nauw samen met ConnectYourDots en Sennasearch Recruitment.

Lorine heeft de Leergang Professioneel en Zelfbewust Coachen en de module Conflict Coaching aan de Coaching Academy International in Naarden afgerond. Hierbij staat permanente ontwikkeling van de mens centraal.